Bio Nera Plant Oțet Hepatodren, 250ml, Nera Plant

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Bio Nera Plant Oțet Hepatodren, 250ml, Nera Plant

22,95 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
planteco.ro
Descrierea produsului
Intareste functia antitoxica a ficatului.

Proprietati:

Drenor hepatic si biliar
Regenerant al celulelor hepatice
Favorizeaza digestia grasimilor si eliminarea toxinelor din organism.

Recomandat pentru:

Afectiuni hepatice si biliare

Compozitie:

27% mere mature sanatoase (Malus domestica); 2% frunze de Anghinare (Cynara scolymus), 2% fructe de Armurariu (Silybum marianum), 1% flori de Galbenele (Calendula officinalis), 1% parti aeriene de Oregano (Origanum vulgare), 1% radacina si parti aeriene de Papadie (Taraxacum officinale), 1% parti aeriene de Sulfina (Melilotus officinalis), 1% parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum), 1% parti aeriene de Tintaura  (Centaurim erythraea); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); in baza de apa si indulcitori: miere de albine, zahar brun invertit.

Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importanta sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.

Anghinarea are un puternic efect diuretic, fiind foarte utila in curele de detoxifiere, deoarece curata sangele, ficatul si rinichii de toxine. Consumul de anghinare stimuleaza apetitul si digestia, elimina apa si scade nivelul de colesterol.

Fructele de Armurariu au actiune hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxica, decongestiva, antiinflamatorie, coleretic-colagoga, antioxidanta. Efectul hepatoprotector este dat de silimarina care inhiba intrarea toxinelor in celula hepatica si impiedica alterarea membranei hepatocitoare. Armurariul este folosit in boli hepatice (hepatite cronice active, de cauza atat virala, cat si alcoolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica). Se asociaza preventiv medicamentelor cu potential hepatotoxic.

Florile de Galbenele regleaza functia biliara, prin principiile amare avand o actiune hipolipemianta, coleretica. Se recomanda in tratamentul colecistitelor, dischineziei biliare atone si hipotone, precum si in cresterea secretiei de bila a celulelor hepatice.

Oregano este una din plantele mult utilizate in medicina noastra traditionala in diferite afectiuni: hepatita, ascita, gastrita hipoacida, colici gastrice, atonie intestinala, halena, aerofagie, diaree, dezinterie, anorexie, colitele de fermentatie. Capacitatea antioxidantilor la oregano este de 3 pana la 20 de ori mai mare decat la orice alta planta. Oregano are de 4 ori puterea antioxidantilor din afine, de 12 ori mai mare ca a portocalelor si de 42 de ori mai mare ca a merelor.

Papadia, prin compozitia sa chimica, actioneaza ca tonic amar, drenor hepato-biliar, decongestionant, colagog, depurativ, antiinflamator, antioxidant, avand un important efect diuretic. Astfel, ea este indicata in starile congestive hepatice, hepatite, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, icter si litiaza biliara.

Sulfina se recomanda in hepatita cronica deoarece stimuleaza refacerea tesuturilor prin inlocuirea celor distruse cu altele nou formate identice morfofunctional, contribuie la sinteza ARN si prin aceasta la regenerarea tesutului hepatic. Are, de asemenea, o actiune hepatoprotectoare, antiinflamatoare, anticoagulanta si cicatrizanta.

Sunatoarea, datorita uleiului volatil, a hipericinei si a taninului, are proprietati antiseptice, astringente si cicatrizante. Reduce procesele inflamatorii hepatice cronice si tulburarile motilitatii cailor biliare. Intern se recomanda in colite si colecistopatii.

Tintaura este socotita unul din cei mai puternici „detergenti naturali pentru toxinele din organism. Are un gust amar accentuat, pe buna dreptate fiind cunoscuta si sub denumirea de Fierea pamantului.  Preparatele din Tintaura ajuta organismul sa elimine toxinele prin scaun, urina si transpiratie. Cel mai important efect in aceste cazuri este cel drenor si protector hepatic, tintaura ajutand ficatul – cel mai solicitat organ in cazul intoxicatiilor – sa isi exercite functia de „filtru al otravurilor care intra in organism, stimuland ulterior procesul de regenerare a celulelor hepatice. Are un puternic efect stimulent asupra musculaturii netede de la nivelul veziculei biliare, favorizand varsarea bilei in colecist. Este foarte eficienta si in prevenirea colecistitei si mai ales a litiazei biliare.

Drojdia de bere mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.

Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zaharul brun invertit conserva produsul, fiind elementul necesar fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Utilizare:
Intern:

Pentru persoane cu probleme de sanatate:

Cate 1 lingurita (copii) sau cate 1-3 linguri (adulti) de 3 ori pe zi, in timpul meselor principale, diluat in apa, ceai sau sucuri naturale.

Cura dureaza 3-4 saptamani si poate fi reluata dupa o pauza de 10 zile.

Produsul se poate consuma si in salate si mancaruri, dupa gust, sau diluat in apa, ceai si sucuri naturale.

Concentratie acetica: minimum 50g/1000ml

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.

In timp pot aparea depuneri care nu afecteaza calitatea produsului.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.