Bio Nera Plant Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant

Bio Nera Plant Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant

22,95 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Bio Nera Plant Oțet Adipstop, 250ml, Nera Plant

22,95 RON
+ 15,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
planteco.ro
Descrierea produsului
Accelereaza arderea grasimilor.

Proprietati:

Stimuleaza scaderea greutatii corporale.
Sustine reglarea tranzitului intestinal.
Favorizeaza eliminarea toxinelor.

Recomandat pentru:

Metabolism lenes
Constipatie
Obezitate, celulita

Compozitie:

27% mere mature sanatoase (Malus domestica), 2% flori de Galbenele (Calendula officinalis),  2% parti aeriene de Senna (Cassia angustifolia), 1,5% parti aeriene si radacina de Papadie (Taraxacum officinale), 1,5% flori de Soc (Sambucus nigra), 1% Ardei iute (Capsicum spp. ), 1% parti aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), 1% parti aeriene de Urzica (Urtica dioica); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); in baza de apa si indulcitori: miere de albine, zahar brun invertit.

Fructele de mar contin substante active necesare organismului pentru o functionare normala (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi grasi, elemente minerale). Merele sunt si o importanta sursa de potasiu, care incetineste procesul de sclerozare a vaselor sanguine si confera tesuturilor elasticitate si suplete. Continutul de vitamina C ajuta la asimilarea fierului necesar organismului si previne bolile infectioase.

Florile de Galbenele regleaza functia biliara, prin principiile amare avand o actiune hipolipemianta, coleretica. Se recomanda in tratamentul colecistitelor, dischineziei biliare atone si hipotone, precum si in cresterea secretiei de bila a celulelor hepatice.

Senna are proprietati detoxifiante, purificatoare, vermifuge la nivel intestinal, laxative si purgative. Indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica), unde actioneaza prin stimularea directa a peristaltismului intestinal, iritarea mucoasei intestinale si diminuarea consistentei scaunelor (prin scaderea absorbtiei apei si electrolitilor si stimularea eliminarii sodiului si apei in lumenul intestinal).

Utilizarea Papadiei are o veche si lunga traditie, fiind folosita in numeroase sisteme de medicina traditionala. In medicina traditionala romaneasca are multiple recomandari: tonic amar si general, diuretic depurativ (cu eliminare masiva de colesterol), eupeptic,   hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizeaza circulatia sangvina, tonifiant al pielii etc. Se utilizeaza ca adjuvant in boli ce implica un dezechilibru glandular: obezitate, afectiuni hepato-biliare (mareste secretia biliara, combate constipatia survenita in urma unor disfunctii hepatice). Prin diureza pe care o produce ajuta la eliminarea toxinelor din organism si, indirect, in eczeme si alte boli de piele, in guta, reumatism si ateroscleroza. Frunzele proaspete de primavara, remineralizante si detoxifiante, se folosesc in salate sau preparate culinare.

Socul este apreciat ca remediu natural datorita proprietatilor terapeutice ale tuturor partilor componente ale acestui arbust: frunzele (actiune laxativa), florile (diuretice, sudorifice), fructele (vitaminizante, antinevralgice), scoarta (foarte bogata in substante diuretice). Avand proprietati laxative si ajutand la eliminarea apei din tesuturi, inhiband apetitul alimentar (pe termen lung), se foloseste ca medicament natural in obezitate. Pentru aceleasi motive se recomanda in constipatiile de natura nervoasa.

Comisia Europeana mentioneaza efectele florilor de Soc ca diaforetice si diuretice, datorita continutului in flavonoide si acizilor fenolici – validand astfel utilizarile traditionale.

Cultivat acum in intreaga lume,  Ardeiul iute reprezinta un stimulent si un antiseptic ce contine o mare cantitate de vitamina C si beta-caroten. Poate regulariza curgerea sangelui si poate intari inima, arterele si nervii. Contine, de asemenea, vitaminele K si B6, potasiu, fibre alimentare, tiamina, riboflavina, niacina, acid folic, fier, magneziu si fosfor.

Ardeiul iute determina arderea rapida a grasimilor din corp. Prin utilizarea sa in mancarurile care, astfel, devin condimentate, caloriile in plus sunt arse. Pentru persoanele care sufera de astm, bronsite cronice, sinuzite sau congestii datorate racelii sau gripei, este util consumul ardeiului iute intrucat acesta actioneaza ca un expectorant.

Ardeiul iute este recunoscut si pentru alte avantaje, precum acela ca are efect coagulant, imbunatateste memoria, previne atacurile cardiace, face bine corzilor vocale, elimina starea de oboseala, are efect antiinflamator. Contrar anumitor pareri, ardeiul iute nu produce ulcer, nici hemoroizi.

Cicoarea este folosita ca tonic amar si colagog. Principiile active, inulina si cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale si vitamine – se gasesc in concentratii mari mai ales in radacina. Cercetarile arata ca inulina din Cicoare reduce mult riscul de aparitie al cancerului intestinal. Inulina si cicorina sporesc secretia de bila si de sucuri gastrice, imbunatatind digestia si eliminand probleme cum ar fi balonarea, inapetenta, atonia gastrica. Taninul are proprietati astringente, dezinfectante, detoxifiante si usor antibiotice. Cicoarea stimuleaza, de asemenea, functia hepatica si ajuta la absorbtia calciului si a altor minerale in organism. Datorita tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicata in afectiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziti intestinali sau hemoroizi.

Cicoarea stimuleaza, dar si inhiba, pofta de mancare. Tandemul de actiune tonic aperitiv - anorexigen poate fi valorificat, intr-un sens sau in altul, in functie de  metoda de administrare. Daca se apeleaza la preparate pe baza de Cicoare inainte de mese, atunci apetitul va creste, iar daca aceste preparate se iau in timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul). De aceea Cicoarea se dovedeste utila atat in cazul in care se constata ca pofta de mancare este scazuta, cat si atunci cand apetitul este exagerat. Actiunea anorexigena a preparatelor obtinute din radacina de Cicoare este superioara extractelor obtinute din partile aeriene ale plantei. Prin faptul ca sunt anorexigene si laxative, radacinile de Cicoare sunt indicate in obezitate.

Urzica este bogata in clorofila si saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten).

Preparatele pe baza de Urzica au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante al sangelui, hepatoprotectoare, antimicrobiene si diuretice.

Drojdia de bere mareste rezistenta la oboseala, favorizand travaliul muscular, si usureaza eliminarea de toxine si deseuri metabolice. In procesul obtinerii otetului de mere, este elementul care favorizeaza fermentatia.

Mierea de albine contine minerale, vitamine si enzime care o fac un puternic energizant natural.

Zaharul brun invertit conserva produsul, fiind elementul necesar fermentatiei alcoolice, prima etapa in obtinerea otetului.
Utilizare:
Intern:

Adulti: 1 lingura de 3 ori pe zi, in timpul meselor, diluat in apa, ceai sau sucuri naturale.

Copii intre 1-3 ani: 1/2 lingurita de 3 ori pe zi.

Copii peste 3 ani: 1 lingurita de 3 ori pe zi.

Cura dureaza 3-4 saptamani si poate fi reluata dupa o pauza de 10 zile.

Produsul se poate consuma in salate si mancaruri, dupa gust, sau diluat in apa, ceai sau sucuri naturale.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.

In timp pot aparea depuneri care nu afecteaza calitatea produsului.

Concentratie acetica: minimum 50g/1000ml

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.